Hitelesség

Ha minden olyan egyszerű lenne, mint egy útszéli lerobbanás. Az autó csődöt mond, az ember beüti a segélyhívó számot, a sárga angyalok sietve érkeznek és szakszerűen segítenek. Csakis az ADAC lehet ez, szükségben a segítség – csakhogy mostanában neki kellene segíteni, ha lehetséges, leginkább kívülről.

Legfelsőbb szinten vannak gondok - spiegel.de

Magyar ember számára sem ismeretlen ez a négy betű: ADAC. Márkanév, önmagában is a hitelesség intézménye. Volt! Nem sokkal ezelőttig. A világ második legnagyobb autóklubja, 19 milliós tagságával Németország legnagyobb taglétszámú társasága. Bevételeinek kisebbik része származik a tagsági befizetésekből, befektetői tevékenysége révén milliárdokat képes megmozgatni.

Ilyennek akarlak, bálványom

Leleplező vallomást tett egy ausztrál személyi edző: Melanie Ventura szerint az előtte-utána képeknek nem szabad hinni, mert nem valós eredményeken alakulnak. Egy jó beállítás, néhány praktika és pár perc alatt kész a kecses alak. Be is bizonyította.

Egy fitneszedző leleplezése – life.hu

 

 

Olyan világban élünk, amelyben a vallásos hit megingathatatlan. Nem az Isten-hit, hanem a Valamiben való. Akármiben való. Abban, amit a mindenható ipar a tudomány égisze alatt eladni kíván. A 20. század közepéig még voltak eszmények: ideológiák, amelyek az önzetlenségre építettek.

-hat,-het hathatós lehet

EU-eljárások: abszurd helyzet jöhet

A jogi procedúra abszurd helyzetet teremthet.

Nyugdíjcsökkentést hozhat a magyaros "svéd modell"

Csökkenhet a nyugdíjasok járadéka a kormányzat egyik sorvezetője szerint.

Lesz-e még kemény telünk?

A mostani előrejelzések szerint takaríthatunk még akár félméteres havat is.

hvg.hu

Szavakat írok egymásután: jöhet, teremthet, hozhat, csökkenhet, takaríthat(unk). Mi a közös bennük? Az, hogy mindhárom idézet ugyanazon honlap (hvg.hu) nyitóoldaláról való (2012.01.17). Csupa feltételes mód. Egy idő óta figyelem a magyarországi médiakommunikációnak ezt a tendenciáját, a feltételes mód használatának elburjánzását.