Felülbíráltuk önmagunkat: január 1-től névvel jelenünk meg.

Az ok nagyon egyszerű: több észrevételt kaptunk a névtelenség kapcsán. Ezek a megjegyzések főleg két szempontra hívták fel a figyelmünket: a névtelenség rontja a hitelünket, másrészt olyan feltételezéseknek adhat alapot, miszerint nem merjük vállalni önmagunkat.

Vitatkozhatnánk ezekkel az észrevételekkel, de nem tesszük. Az álneves megjelenést azért választottuk, mert van benne valami játékosság, valami titokzatosság. Tetszett nekünk.

Mindazonáltal megértettük, hogy az álneves megjelenésnek más olvasata is lehet. Ezért döntöttünk úgy, hogy változtatunk.

Ez a Reposzt tartalmi lényegét illetően semmilyen változást nem jelent, hiszen álnévvel sem írtunk olyat, amit névvel ne vállaltunk volna. Ezt immár a Kedves Olvasó is ellenőrizheti, az álneves írások fent maradnak, s szerzőik beazonosíthatóak lesznek.

Köszönjük a támogatást, az  észrevételekben is nyilvánvaló bíztatást. Igyekszünk.

A Reposzt írói:

Jakab-Köves Gyopárka (shva - hétfő), Némethné Sz. Tóth Ildikó (echo - kedd, január 1-ig), Pálfi Zsuzsa (kedd, január 1-től), Soós Szilárd (argosz - szerda), Jakab Bálint (zéta - csütörtök), Bella Péter (marlowe - péntek), Szakács Gergely (szjaki - szombat), Köntös László (fóné - vasárnap)