Tisztelt Olvasóink!

Csakúgy, mint eddig mindig, a Reposzt indulásának évfordulójára ebben az évben is vendég-héttel szeretnénk emlékezni.

Felkért vendég-szerzőink a megjelenés sorrendjében a következők: Bogárdi Szabó István (december 13., vasárnap); Bagdán Zsuzsanna (december 14.,hétfő); Sugár Tamás (december 15, kedd); Kovácsné Horváth Mária (december 16.,szerda); Kustár Zoltán (december 17., csütörtök); Konc Gáll László (december 18.,péntek); P.Tóthné Szakács Zita (december 19.,szombat).
Nagyon köszönjük vendégeinknek, hogy igent mondtak felkérésünkre. Bizonyosak vagyunk benne, hogy tovább gazdagítják blogunkat.

Nem a mi dolgunk értékelni blogunkat a 4. évfordulón. Az Olvasó majd értékel. De éppen az olvasottságból következtetve, talán nem túlzás azt állítani, hogy az elmúlt négy év során a Reposzt önálló, számon tartott és egyre jobban ismert felületté vált, s egy egészen sajátos helyet tölt be a magyar református, sőt országos közéleti nyilvánosságban. Számunkra különös jelentőséggel bír az is, hogy ez a blog Dunántúlon indulhatott el.

Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a Reposzt ismertsége, olvasottsága az elmúlt esztendőkben folyamatosan növekedett. Negyedik évfordulónkon is szeretnénk köszönetet mondani Olvasóinknak a hűségért, bátorításért, biztatásért, de a kritikáért is.  A magunk részéről hálát adunk Istennek az elmúlt négy évért, s imádkozunk azért, hogy e sajátos szolgálat végzéséhez adjon továbbra is erőt és kedvet. Hisszük, hogy fáradozásunk nem hiábavaló az Úrban.

A Reposzt szerzői