Tisztelt Olvasóink!
Immár hat gyertyát fújhatunk el a Reposzt képzeletbeli születésnapi tortáján. Ennek kapcsán a korábbi évek hagyományait megtartva vendég-héttel ünnepelünk. Köszönjük vendégeinknek, hogy vállalták az írás nemes szolgálatát, és írásaikkal gazdagítják blogunkat!
Felkért vendég-szerzőink a megjelenés sorrendjében a következők: Bogárdi Szabó István (december 10. vasárnap); Bagdán Zsuzsanna (december 11. hétfő); Sugár Tamás (december 12. kedd); Bölcsföldi András (december 13. szerda); Kustár Zoltán (december 14. csütörtök); Riedling-Kovács Szilvia (december 15. péntek); Kustár György (december 16. szombat).
Nem a mi dolgunk értékelni blogunkat a 6. évfordulón. Az Olvasó majd értékel. De éppen az olvasottságból következtetve, talán nem túlzás azt állítani, hogy az elmúlt hat év során a Reposzt önálló, számon tartott és egyre jobban ismert felületté vált, s egy egészen sajátos helyet tölt be a magyar református, sőt országos közéleti nyilvánosságban. Számunkra különös jelentőséggel bír az is, hogy ez a blog Dunántúlon indulhatott el.
Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a Reposzt ismertsége, olvasottsága az elmúlt esztendőkben folyamatosan növekedett. Hatodik évfordulónkon is szeretnénk köszönetet mondani Olvasóinknak a hűségért, bátorításért, biztatásért, de a kritikáért is. A magunk részéről hálát adunk Istennek az elmúlt hat évért, s imádkozunk azért, hogy e sajátos szolgálat végzéséhez adjon továbbra is erőt és kedvet. Hisszük, hogy fáradozásunk nem hiábavaló az Úrban.
A Reposzt szerzői