Tisztelt Olvasóink!

Csakúgy, mint tavaly ilyenkor, egy éves születésnapunkon, a Reposzt indulásának második évfordulójára is vendég-héttel szeretnénk emlékezni a ránk következő vasárnaptól, december 1-től. Felkért vendég-szerzőink a megjelenés sorrendjében a következők: Bogárdi Szabó István (december 1., vasárnap); T. Németh László (december 2., hétfő); Bagdán Zsuzsanna (december 3.,kedd); Bogáth István (december 4.,szerda); Balog Zoltán (december 5., csütörtök); Sebestyén Katalin (december 6.,péntek); Rácsok András (december 7.,szombat).

Nagyon köszönjük vendégeinknek, hogy igent mondtak felkérésünkre. Bizonyosak vagyunk benne, hogy tovább gazdagítják blogunkat.

Ugyancsak köszönetet szeretnénk mondani Olvasóinknak. Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a Reposzt ismertsége és olvasottsága az elmúlt két esztendőben folyamatosan növekedett. Ennek egyik legbeszédesebb jele, hogy az idén a Goldenblog által szervezett megmérettetésben a közéleti kategóriában a hetedik helyet értük el. E mögött azonban ott van Olvasóink támogatása és biztatása is. Második évfordulónkon szeretnénk ezért köszönetet mondani. A magunk részéről imádkozunk azért, hogy e sajátos szolgálat végzéséhez a Jó Isten adjon továbbra is erőt és kedvet. Hisszük, hogy fáradozásunk nem hiábavaló az Úrban.

                                                                                                                                                                                                                                              A Reposzt szerzői